Δωρεάν αποστολές σε όλη την Ελλάδα!

ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Avril Gau

Avril Gau

Αφού σπούδασε με τους κορυφαίους - μεταξύ των οποίων έξι χρόνια στο Robert Clergerie και έξι στη Chanel - η Avril ένιωσε την ανάγκη να δοκιμάσει το δικό της concept.

Ίδρυσε το brand, που φέρει το όνομά της το 2002, και η επιτυχία ήταν άμεση. Το 2006 παρουσιάζει την πρώτη της συλλογή τόσο ανάλαφρη όσο και καλαίσθητη, με ιδιαίτερη προσοχή στην πρακτικότητα και τακτ΄Χρονά διαθέτοντας το στοιχείο του «λίγο παραπάνω» που εξασφαλίζει ότι οι δημιουργίες της δεν θα ξεχαστούν ποτέ στο πίσω μέρος της γκαρνταρόμπας.

Η αγάπη για τη δεξιοτεχνία βρίσκεται στο επίκεντρο του επαγγέλματος του Avril Gau. Ένα παπούτσι μπορεί να απαιτήσει έως και διακόσιες χειροκίνητες λειτουργίες. Συνεργάζεται με μικρά οικογενειακά εργοστάσια, όπου κάθε τεχνίτης είναι γνώστης των αντικειμένων του. Το τελικό προϊόν αντιπροσωπεύει όλη την κατακτημένη τεχνογνωσία και τεχνογνωσία μαζί. Μια μαγεία που θα τη βρίσκει πάντα συναρπαστική!

Η Avril δίνει μεγάλη προσοχή στην προέλευση των δερμάτων τα οποία επεξεργάζονται και βάφονται στην Ιταλία ή την Ισπανία σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό REACH και η συσκευασία δεν εμπεριέχει πλαστικό.

Ήταν λοιπόν, αρκετοί οι λόγοι για να συμπεριλάβουμε την Avril Gau στη συλλογή του 2022.

Shop Avril Gau