Δωρεάν αποστολές σε όλη την Ελλάδα!

ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Minnetonka

Minnetonka

Η πιο statement αποκλειστικότητα του Shoebox: το απόλυτα boho εμβληματικό brand που ταιριάζει στη φιλοσοφία μας. Κάτι συμβαίνει με τα μοκασίνια, τις μπότες και τα σανδάλια της Minnetonka! Σαν να μην πρόκειται για κοινά παπούτσια, αλλά για ένα κίνημα-σύμβολο του σύγχρονου lifestyle, που κάνει τους fashion lovers να αναπτύσσουν μια σχεδόν προσωπική σχέση μαζί τους.

Η μακρά ιστορία του οίκου ξεκινάει το 1946, όταν τα πρώτα μοκασίνια έκαναν την εμφάνισή τους στις Αμερικανικές πόλεις, απ’ όσους τα έφερναν πίσω μαζί τους από τα ταξίδια τους στην Άγρια Δύση. Το 1955, δημιουργήθηκε το εμβληματικό Thunderbird Moc με το χαρακτηριστικό θρυλικό πουλί-σύμβολο δύναμης, ενώ τις δεκαετίες του ‘60 και ‘70, η εξάπλωση των hippies στην Αμερική οδήγησε στη δημιουργία του Fringe Moc ως σύμβολο αγάπης, προσωπικής έκφρασης και ατομικής ελευθερίας. Τη δεκαετία του ‘80, όταν η μόδα “western” έγινε δημοφιλής στην Ευρώπη λόγω της αγάπης για την Αμερικανική κουλτούρα, τα Minnetonka καθιερώθηκαν ως το απόλυτο must-have της μόδας.

Tη δεκαετία του ‘90, ύστερα από 4 δεκαετίες επιτυχίας, το brand δημιούργησε μια συλλογή από σανδάλια εμπνευσμένα από τις μπότες και τα μοκασίνια. Σήμερα, που το bohemian στυλ επέστρεψε ξανά από τα μεγάλα διεθνή μουσικά φεστιβάλ στο καθημερινό ντύσιμο των top models και των σταρ του Hollywood, τα Minnetonka θεωρούνται περισσότερο από ποτέ το πιο δυναμικό cult αξεσουάρ με τον πιο έντονο χαρακτήρα.

Shop Minnetonka